måndag 29 mars 2010

Sjukdom är inte speciellt awesome.

Missade tydligen intressant lektion, men jag vaknade halv 5 med sprängande huvudvärk och svullna bihålor, och pannan kändes glödhet så jag bestämde mig för att sätta min hälsa före allt annat. Det gjorde jag. Har legat i sängen hela dagen och halvt försökt spela pokémon, halvt kollat på tv och nu försöker jag sitta vid datorn lite och bara ta det lite lugnt, men huvudvärken är hemsk.

Pokémon HeartGold är i alla fall suuuperamazing och awesome. Bästa spelet någonsin. Jag har inte kommit jättelångt men snart så, snart kan det börja hända grejer! Hihi.

lördag 27 mars 2010

Pokémon, pokémon, pokémon nu kör vi!


Såhär glad är jag nu ungefär eftersom jag äntligen fått mitt pokémonspel. Igår var det JÄTTESTRULIGT. Cdon sa i onsdags att de skickat spelet så att jag skulle få det kanske på torsdagen och allra senast igår då, releasedatum. Fick det inte i torsdags men tänkte att det är ju okej för sånt kan ju hända. Men sedan var jag i skolan igår och smsade Mirre hem då och då om posten... och ingen post.
Framåt två hade jag panik och var gråtfärdig. Jag ville verkligen inte behöva vänta hela helgen på mitt spel, inte när cdon LOVAT att jag skulle få det då. Så tillslut tog jag beslutet att åka in till stan med Mirre och köpa ett istället. Får hoppas jag får byta det från Cdon, alternativt kan sälja det till någon. Mirre skulle köpa rosa Converse och när vi är på Stadium får jag sms från posten att DÅ är mitt paket på väg, alltså att det då är skickat! Helt stört! Så när jag fått tag på spelet (tack BR leksaker!) och kom hem mailade jag Cdon direkt och frågat vad som de/posten höll på med och passade på att skriva in en liten snyfthistoria så att jag förhoppningsvis får byta. Jag är mest orolig eftersom jag utnyttjade erbjudanden i och med köpet (NCIS säsong 1 för bara 99 kronor) och att det kommer strula med ångerrätten. Förhoppningsvis går det bra dock.

Nu har jag mitt spel. Och ååååh. Världens bästa spel. jag har visserligen bara kommit en liten bit och håller just nu på att träna upp min Cyndaquil. Hoothoot, Metapod och Bellsprout inför första gymmet men det är sååå fint och snyggt gjort och dessutom får man med en Pokémon stegräknare där man kan ladda in en av sina pokémon och ta med sig när man går ut. COOOOLT. Jag älskar Pokémon.

Nu ska jag nog gå och spela lite mer så jag får tillbaka ägget från Elm och kan få min Togepi! Hihiii.

måndag 22 mars 2010

Jaaag gliiiiider

Awesome saker;
4 dagar till Pokémon HeartGold
Arbetsområde fixat till VFU
KYCKLING till middag
Chips till kvällen

Inte awesome saker;
Dryga människor
Drömprinsar som inte fattar
Att börja tidigt för att gå på tråkiga lektioner
Snö som inte vill försvinna

söndag 21 mars 2010

Suck.

Igår vaknade man till sol och vårvärme, idag till snöstorm och äckel. Det gör mig inte särskilt glad. Faktum är att det nog gör mig smått deprimerad.

Och livet suger. Seriöst. Nu suger livet så mycket. Jag är opepp på allt och alla och önskar jag kunde gömma mig i ett hörn under en filt för resten av livet. För det skulle vara skönt. Just nu skulle det vara sjukt skönt.

Jag vet att Disney säger Hakuna Matata och var nöjd med allt som livet ger men det går seriöst inte nu. Men kanske skulle jag behöva lite Disney-terapi? Ja, det skulle nog vara bra. Vilken Disney-film är dock bäst att titta på... Egentligen känner jag nog mest för Hannah Montana men inget ger riktigt feel good lika mycket som en Disney-klassiker. Problemet är att det finns nog inte en enda Disney-film som jag inte gråter till. Och nu är jag ganska trött på tårar för det har helt enkelt blivit för mycket nu.

Så... Vad ska man göra? Jag skulle ju kunna baka kladdkaka och må bra och bli tjock men så finns det inget margarin kvar tror jag och NEJ det här vädret ger jag mig inte ut i. Aldrig i livet. Hellre skjuter jag mig själv.

Blä. Det var allt.

torsdag 18 mars 2010

Religionsplugg.

Idag har varit en ganska krävande dag för min annars så väldigt awesome hjärna. Imorgon har jag religionstenta (fem världsreligioner på fyra timmar, sug på den ni!) och jag har haft det liiite svårt med pluggmotivationen kan man väl lugnt säga. Dessutom har det varit väldigt mycket strul med dels kursen och annat i livet så, allt har varit lite komplicerat.

Som tur är så var jag inte den enda som kände så, så idag träffades vi några stycken i klassen och pluggade. I över fyra timmar satt vi och nu är jag inte jättenervös längre inför imorgon. Visserligen kan fortfarande mycket gå fel, om de ställer dumma frågor kanske jag kan falla på det, men som det är nu känner jag att jag booorde vara godkänd i alla fall. Högre betyg ska man nog inte hoppas på, men att slippa göra om skulle vara grymt skönt.

Annars så skickade mamma det första vårtecknet idag! Fick ett mms och vad är på bilden om inte underbara gula vintergäck som slagits mot snön och kommit fram? Jo det är det! Så underbart, och nu känner man verkligen att snön börjar smälta. I helgen ska det tydligen regna också... Bort, bort, bort med snön säger jag bara!

Imorgon tenta, sedan klassmiddag och sedan kommer Cykel hit för freeedagsmys! Är det awesome? Otroligt awesome. Middag och Cykel då. Tentan önskar jag nog att jag skulle kunna slippa...

onsdag 17 mars 2010

Snön.

Om någon säger att det snöar igen så kräks jag. Jag satt igår och pratade med David i Kanada om hur snön inte verkar vilja lämna Sverige och att vi antagligen stal deras snö eftersom de uppenbarligen knappt fick någon alls och vi allt. Jag sa då också att nu har det i alla fall inte snöat på typ en vecka och man börjar nästan se barmark på vissa ställen.

När Mirre smsade i morse och skrev att hon var trött på snöäckelväder trodde jag att hon bara skrev det för att, liksom. Tills jag tittar ut. OCH SER ATT DET SNÖAR.

Men i helvete också.

Alltså om jag möts av ännu mer snö går jag seriöst inte ut mer. Jag vill ha vår! Jag vill ha blåsippor och vitsippor i hagen, jag vill se tussilago i vägkanterna och se hur videungen kommer fram, jag vill att björkarna ska bli gröna och himlen ska vara blå, jag vill se vårbäckar med allt smältvatten och jag vill kunna ha söta skor och klänningar på mig, och jag vill ha en anledning att använda mina team JONAS solglasögon!

Det här är inte okej. 15 december kom den första snön, som stannade kvar, och nu har den aldrig varit borta. Det är 17 mars idag och jag tycker seriöst det räcker nu. Ja, det var jättefint med en vit jul och för de som älskar snö är det väl skönt att det varit riktig vinter men någon gräns måste det ju finnas.

Seriöst.

Om det är kallt och regnigt i sommar åker jag till Kalifornien. Jag tar smslån.

: D

tisdag 16 mars 2010

Hej blogg.

Den första reaktionen jag kan tänka mig från folk:
MEN FY VAD MYCKET ROSA KAN INTE LÄSA AAARGH MINA ÖGON.

Jaha. Men screw you säger jag då för rosa är fint, jag är fin, och min blogg är fin för den är rosa. och vacker. Och prinsessig. Preciiis som det ska vara. Rosa. Fy vad rosa är fint.

Nu ska jag gå och äta rosa glass och må bra av mitt rosa liv. Faktiskt.

woho.