Kyckling med creme fraiche-pasta
(c.a. 2 portioner)
2 kycklingfiléer
1 dl creme fraiche (vi tog smaksatt med parmesan och vitlök)
Bandpasta
Haricots verts
Piffi allkrydda
Salt
Peppar
Vitlökspulver
Olivolja och margarin till stekning
Först skar jag kycklingen i bitar, sedan stekte jag den i stekpanna och kryddade med piffi (världens bästa krydda). Samtidigt kokade jag bandpasta och fräste bönor i olivolja. Bönorna kryddade jag med salt, peppar och vitlökspulver. När pastan var klar hällde jag av vattnet och rörde ner en halv burk creme fraiche i pastan. Man kan säkert ha mer om man vill, men jag tyckte det räckte. Sedan portionerade vi ut maten och åååt. Så sjukt gott!
MMMMMM |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
TACK för att du läser min blogg! Lämna gärna kommentarer för då blir jag jätteglad! Blir dock inte glad om du skriver hatiska och främlingsfientliga åsikter. Så försök undvika det, tack!