fredag 4 mars 2011

Jobb och mysiga dagar!

Nu har jag och Etik varit hemma hos min familj några dagar och ikväll åker vi till Stockholm igen. I onsdags så hann vi inte med så mycket mer än att gå en sväng på Nyköpings fina gator och sedan handla lite på Ica med familjen, men igår så hade vi en härlig dag med mamma. Först åkte vi till Stendörrens naturreservat där vi grillade korv på en av klipporna och gick över broarna och tittade runt i det fina solskenet. Det var verkligen vår i luften, med blå himmel och solsken som faktiskt värmde ryggen där man stod! Underbart, har tagit lite fina bilder som jag tänker lägga upp så fort som jag kommer hem igen, för just nu sitter jag på Eriks dator och då orkar jag inte hålla på med det Dessutom så kommer han säkert snart tillbaka för att sno sin dator, så det är inte lönt.

Efter att vi grillat korv så åkte vi och hälsade på mormor och katterna, där vi fick gott hemlagat fika att mumsa på. Freja (katten, alltså) var väldgt glad att se oss tror jag, för då hade hon ju någon att gosa med som hon inte gosat med på länge. Åh vad jag älskar katter!

Dagen avslutades med finmiddag hemma, kött, klyftpotatis och sallad med blåbärspaj till efterrätt. Mums!

Dagen blev också extra bra av att jag på förmiddagen fick reda på att jag fått jobb på Gröna Lund! Det känns helt fantastiskt, jag har fått precis den tjänsten jag ville ha (sköta barnkarusellerna) och dessutom så har jag ledigt på LeakyCon och så, det behöver jag alltså inte oroa mig över. Föll en stor sten från mitt hjärta när jag fick detta besked, behöver inte längre oroa mig över att jag inte kommer ha råd med hyra och dylikt i sommar, det kommer jag helt klart ha och det kommer att finnas pengar till annat också. Jag behöver inte leva på föräldrar eller csn! Känns så härligt.

Som sagt, bilder kommer nog imorgon tror jag, men slänger iväg detta inlägg så ni inte tror att jag har dött!

1 kommentar:

  1. Sv: Haha ja men så är det allt! Och tack så mycket :)

    SvaraRadera

TACK för att du läser min blogg! Lämna gärna kommentarer för då blir jag jätteglad! Blir dock inte glad om du skriver hatiska och främlingsfientliga åsikter. Så försök undvika det, tack!